Prichádzam za Vami s otázkou, ktoré súťaže sa Vám páčia najviac. Či napr. špeciálne, klasické, tipovacie alebo točenia príp. väčsie súťaže. Anketu som nedal aby sme mohli vedieť kto za čo hlasoval a udeliť body.
Vzhledem k tomu, že v klasických je jen jedna a té jsem se ani nestihla zúčastnit, tak volím speciální. Kolo štěstí a tipovací soutěže jsou o náhodě, to nemůžu nijak ovlivnit. Radši mám, když hned vím, co získám
Asi Koleso šťastia ale mali by ste dávať cisla aspon do 25 lebo nás je vela a mám aj VIP a môžem točiť len 1 lebo už je len jedno voľné to je o ničom...
Ahojte. Tak ja mám najradšej špeciálne alebo veľké súťaže hlavne preto, že je tam veľa odmien. Tipovačky nikdy netrafím a na kolo už nestihnem dať číslo takže moje najobľúbenejšie sú špeciálne. sksima
jak jsem se tu tak porozhlídla, tak nejvíc se mi líbí speciální, zdá se mi, že jsou v nich nejlepší výhry... a kolo štěstí je taky fajn, rozhodně lepší výhry, než na farmě andalu
Mne sa najviac páčia špeciálne a koleso, a celkom ujdu aj tipovacie,občas je zábava sledovať tie veľké rozdiely v typoch/teda keď sa tipuju čísla/ mousicka